Swiss Sense Matrassen

Swiss SenseSwiss Sense

In 1918 ging Piet Diks aan de slag als matrassenmaker. In die tijd werden matrassen nog gemaakt van stro met daaromheen een juten zak. Gelukkig zijn de ontwikkelingen snel gegaan en hoeven we tegenwoordig niet meer op een strozak te slapen. Meneer Diks heeft met het groeien van zijn bedrijf ook zijn familie laten groeien. Vandaag de dag kennen we dit familiebedrijf als Swiss Sense.

Materiaal van de matrassen

Swiss Sense verkoopt een brede variëteit aan matrassoorten. Zo bieden ze pocketvering en bonellvering aan, maar ook de schuimsoorten als koudschuim, traagschuim en latex.

Vestigingen van Swiss Sense

Met meer dan 60 winkels door Nederland, België en Duitsland heeft Swiss Sense behoorlijk wat winkels. De panden hebben vaak een luxe uitstraling, zowel van binnen als van buiten. Er zijn een aantal zogeheten ‘vlaggeschepen’. Dit zijn winkels waar Swiss Sense erg trots op is. In Nederland staat zo’n vlaggenschip in Rotterdam.

Prijzen van Swiss Sense

De prijs van Swiss Sense varieert enorm. Dit komt doordat ze zich richten op zowel het lage als het hoge prijssegment. De laagste prijzen beginnen vanaf €119,00 en lopen op tot €1.419,00 voor het duurste matras.

Wat voor matrasmodellen zijn er beschikbaar?

Er zijn 4 verschillende soorten matrassen in de collectie van Swiss Sense. Dit zijn de Fortuna, de Perzona, de Preventum medical en de Swiss Sense. De Swiss Sense heeft het grootste aanbod en is het meest algemeen.

Wat wordt er nog meer verkocht?

Boxsprings, ledikanten, bedbodems, toppers en beddengoed, en zelfs allerlei accessoires. Swiss Sense heeft alles in huis om je hele slaapkamer aan te kleden. In principe kun je alles wat je nodig hebt zo kopen in een van de Swiss Sense winkels.

Bedbodems kopen bij Swiss Sense

Over het algemeen worden er veel boxpsprings aangeboden bij Swiss Sense, maar ze verkopen in principe elk soort bedbodem. Het is afhankelijk van het soort matras welke bedbodem er het best bij past.

Garantie op Swiss Sense matrassenSS

Swiss Sense hanteert de voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen en krijgt hierdoor het CBW keurmerk. Swiss Sense heeft hier nog een anvulling op gedaan; in principe heb je 5 jaar garantie, maar ieder jaar neemt de garantie met 20% af. Dus na 4 jaar krijg je nog 20% van je aankoopbedrag terug. Alle boxsprings hebben een garantie van 25 jaar op veer- en framebreuken.