Royal Health Foam Matrassen

Royal Health Foam (RHF matrassen)

rhf matrassen logoRHF is geboren vanuit het ideaal om kwalitatief goede matrassen te ontwikkelen. Met die gedachte werd in 1998 Royal Health Foam opgericht door Chris Nederhorst en is daarmee een dochteronderneming van WinWinWin. De filosofie van het bedrijf is dat ze graag zien dat ze niet alleen zelf winst maken, maar ook hun klanten én hun leveranciers. Drie keer winst dus. Chris wilde graag een goed ventilerend traagschuim matras ontwikkelen. Een matrastype met alle voordelen, en zonder de nadelen van traagschuim. En dát is hem gelukt.

Materialen in RHF matrassen

In 1998 werd het eerste ventilerende traagschuimmatras ontwikkeld door Chris. Hij is alle grote schuimleveranciers van Nederland, Duitsland en België langs gegaan en allemaal beweerden ze het beste schuim op de markt te leveren. De enige test die zou blijken wie gelijk heeft was om ieder matras zelf uit te testen. Samen met zijn familie heeft Chris op vele verschillende matrassen gelegen.

Op deze manier vond hij het beste schuim. Maar dit was nog niet het einde van zijn onderzoek, er zijn meer manieren om een matras beter te laten ventileren; ventilatiekanalen in het onderschuim, of door vormen zoals piramides en ballen te gebruiken. Of door bijvoorbeeld Tencel toe te voegen, een stof die 3x meer vocht opneemt dan katoen, en ook 100% natuurlijk is.

Verkooppunten van Royal Health Foam

Via de website van Royal Health Foam (www.healthfoam.com) kunnen de hoogwaardige matrassen worden besteld. Het maken van zo’n matras duurt ongeveer 3 tot 4 weken, dan wordt het in overleg met de klant opgestuurd en afgeleverd in de slaapkamer.

Prijzen van RHF matrassen

Het goedkoopste RHF matras is een kindermatras voor €58,00. De volwassen matrassen van bijvoorbeeld koudschuim of traagschuim zijn te koop vanaf €600,00.

Wat voor matrasmodellen zijn er beschikbaar?

De productlijn is opgebouwd uit traagschuim, koudschuim en oplegmatrassen. Binnen elke soort zijn er matrassen van verschillende kwaliteit te koop. Zo is er een Premium Support Matras te koop die ‘zwevend slapen’ garandeert, en is er een budget matras die voor een prettig lage prijs over de toonbank gaat.

Wat verkoop Royal Health Foam nog meer?

RHF verkoopt naast matrassen ook nog dekbedden, hoofdkussens, zitkussens, bedbodems en moltons.

Bedbodems

Er zijn vier verschillende soorten bedbodems verkrijgbaar bij Royal Health Foam; de reguliere lattenbodem, schotelbodems, boxsprings en ledikanten.

Hoe zit het met de garantie

Royal Health Foam geeft 10 jaar volledige garantie op alle producten. Dit is onderdeel van hun Win Win Win systeem, een eerlijke manier om handel te drijven.