Beter Bed matrassen

Beter Bed

beter bed matrassen logoBeter Bed is in de jaren ’80 opgericht en daarmee in de wereld van bedden en matrassen een relatief jonge speler, die desalniettemin niet ten onder doet voor de concurrentie. Door de grootschalige inkoop voor ruim 1000 winkels wordt er steevast een inkoopvoordeel behaald waardoor de uiteindelijke verkoopprijs relatief laag kan blijven. Beter Bed matrassen is sinds 1996 beursgenoteerd en de marktleider in Nederland op het gebied van slaapkamers.

Materiaal van de matrassen

Het bedrijf heeft geen eigen productie maar functioneert alleen als verkoper. Er worden matrassen met allerlei materialen verkocht: polyether, pocketvering, HR schuim, traagschuim en latex.

welke matrassen beter bed

Beter Bed biedt zeer veel verschillende matrassen aan.

Waar is het te koop?

Beter Bed is met recht één van de grootste aanbieders op de markt, met in totaal zo’n 1185 filialen door heel Europa heen, onder allerlei verschillende namen. Zo heet Beter Bed in Spanje ‘El Gigante del Colchón, in Zwitserland ‘Matratze Concord’. Ook worden veel van de bedden en matrassen online verkocht.

Prijzen van Beter Bed matrassen

Door het ontzettend brede aanbod van Beter Bed zijn zowel de allergoedkoopste als de duurdere matrassen te koop. Het goedkoopste matras kost bijvoorbeeld maar €45,00, maar deze is enkel geschikt voor kinderen of personen lichter dan 60 kilo. Een iets duurder matras is bijvoorbeeld hun eigen M Line Slowmotion 8, die over de balie gaat voor zo’n €1700,00.

Wat voor matrasmodellen zijn er beschikbaar?

Er zijn ontzettend veel verschillende matrasmodellen beschikbaar bij beter bed, van elk mogelijk materiaal. Denk aan: verschillende soorten polyether, binnenvering, schuimmatrassen, latex.

Wat wordt er nog meer verkocht?

Bij Beter Bed kunt u zelfs kasten, kussens, bijmeubels, bedtextiel, boxsprings en stapelbedden kopen. Om deze reden is Beter Bed marktleider op het gebied van slaapkamers en slaapkamergerelateerde zaken.

Bedbodems

Elektronisch verstelbaar, schotel-, latten-, en spiraalbodems. Eigenlijk elk gangbare soort beddenbodem is te koop bij Beter Bed.

Hoe zit het met de garantie

Op een matras zit standaard 3 jaar garantie, zonder afbouwende voorwaarden. Bij textielpakketten zitten aanvullende garanties die zich kunnen uitstrekken tot vijf jaar, maar in het vierde jaar is de garantiewaarde al verminderd tot één derde van de originele prijs.