• M Line matrassen

  Alles over M Line matrassen

  Sinds de introductie in 2001 is het matrassen merk M Line een grote speler op de Nederlandse matrassenmarkt. Het merk staat bekend om zijn traagschuim matrassen, met drukverlagende eigenschappen. M Line heeft als slogan ‘sleep well, move better’, wat ze promoten door Nederlandse topsporters te laten slapen op M Line. Zo slapen Epke Zonderland, Mark Tuitert en nog tientallen andere Nederlandse topsporters op een Slow Motion matras van M Line.

  M Line is onderdeel van DBC, wat een afkorting is van Dutch Bedding Company. DBC is op haar beurt weer de groothandelstak binnen de Beter Bed Holding.

  Assortiment van M Line

  Het assortiment van M Line bestaat inmiddels niet alleen maar uit matrassen. Daar waar in de beginjaren enkel de Slow Motion matrassen gevoerd werden, heeft het merk nu ook hoofdkussens, topdekmatrassen, boxsprings, bedtextiel en bedbodems in haar assortiment.

  De matrassen van M Line zorgen ervoor dat de druk op uw lichaam verminderd wordt tijdens uw slaap. Op deze manier zult u ontspannen wakker worden en een uitgeslapen gevoel hebben. Door de drukverlagende eigenschappen van de M Line matrassen wordt de kans op doorliggen verminderd en heeft u ook minder kans op rugklachten en nekklachten.

  alle m line matrassen

  M Line Slow Motion matrassen

  Op het moment van schrijven bestaat de huidige collectie M Line matrassen uit de bovenstaande matrassen: De Slow Motion matrassen.

  • M Line Slow Motion 3
  • M Line Slow Motion 4
  • M Line Slow Motion 5
  • M Line Slow Motion 6
  • M Line Slow Motion 7
  • M Line Slow Motion 8

  Hierbij geldt dat Slow Motion matrassen met een even getal de wat hardere matrassen zijn en de matrassen met een oneven getal iets zachter.

  De M Line Slow Motion 7 en 8 hebben de nieuwste HYBRID technologie, waarbij een innovatieve tussenlaag van schuimballen moeten zorgen voor een optimale stabiliteit.

  M Line topdekmatras

  M-Line toppersM Line biedt naast bovenstaande matrassen ook twee verschillende topdekmatrassen aan: Het topmatras ‘Athletic’ en het topmatras ‘Intense’.

  Het grootste verschil tussen beide toppers is dat de Athletic topper van M Line een ‘reis’matras is, geschikt om op te rollen en eenvoudig mee te nemen. Het Athletic topdekmatras heeft een kern van hoogwaardig traagschuim en de Intense heeft een kern van hoogwaardig HR koudschuim. Beide topmatrassen zullen ieder matras comfortabel laten aanvoelen.

  Garantie op M Line

  U krijgt op (bijna) alle matrassen van M Line standaard een garantie van oplopend tot 10 jaar. Hiervoor gelden echter wel een aantal voorwaarden, lees deze hier: M Line garantievoorwaarden.

  Naast de tot wel 10 jaar garantie, adverteert M Line ook met een 100-dagen omruilgarantie. Dit wil zeggen, dat als het matras niet voldoet, je het kan omruilen voor een ander type matras van M Line. Let wel: dit geldt alleen op 1-persoonsmatrassen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *