Leenbakker matrassen

Leenbakker matrassen

Leenbakker
Cornelis Bakker opende in 1928 een winkel in stoffen en garen in Rotterdam. In 1953 was het zijn zoon Leen die het fundament legde voor het huidige winkelconcept. Sinds 1988 is het bedrijf onderdeel van de Blokker Holding. Leenbakker richt zich op het lagere prijs- en kwaliteitssegment. Op deze pagina lees je meer over de Leenbakker matrassen.

Materiaal van de matrassen

Leenbakker heeft een breed assortiment aan matrasmaterialen. Zo kunt u hier foammatrassen aanschaffen, maar ook polyester, katoen, koudschuim matrassen, en traagschuim matrassen.

Waar is het te koop?

Leenbakker heeft 180 filialen in Nederland, België, Luxemburg en de Nederlandse Antillen. De meeste Leenbakker filialen bevinden zich aan de rand van een stad omdat de panden vrij groot zijn. Soms zijn ze gevestigd op een woonboulevard.

Prijzen van Leenbakker matrassen

Ondanks dat Leenbakker zich op de lagere prijs- en kwaliteitsklasse richt is het duurste matras toch 1239 euro. Hiermee koopt u het ‘Domeo Air Lux Plus’ matras. Normaliter zou zo’n bedrag al goed zijn voor een fraaie boxspring. Gelukkig ligt de gemiddelde prijs van een matras bij Leenbakker tussen de 100 en 200 euro.

Wat voor matrasmodellen zijn er beschikbaar?

Leenbakker biedt vrijwel ieder wensbaar type matras aan, mits in de lagere prijsklasse. Zo beschikt de meubelaanbieder over alle materialen en vele verschillende stoffen en afwerkingen voor de matrassen.

Meubels Leenbakker

Wat wordt er nog meer verkocht?

Naast vele soorten matrassen verkoopt Leenbakker ook boxsprings, bedbodems, alle soorten bedgerei en meubels en stoffen om de slaapkamer in te richten. Daarnaast verkoopt leenbakker alles om uw huis zo gerieflijk mogelijk te maken. Bedframes en ledikanten behoren ook tot het assortiment.

Bedbodems

Leenbakker biedt naast vaste bedbodems als boxsprings ook meerder soorten lattenbodems aan. Hierbij heeft u de keuze uit berkenhout, regulier hout of metaal, en een veelvoud aan verschillende kleuren. Het duurste lattenbodem is 90 euro.

Hoe zit het met garantie

Leenbakker biedt een 3-jarige afbouwgarantie. Dat betekent dat de garantie ieder jaar iets minder kosten dekt, omdat de waarschijnlijkheid dat een product gebreken gaat vertonen stijgt naarmate het langer wordt gebruikt.