Kwantum matrassen

Kwantum

KwantumKwantum heeft zichzelf gepositioneerd als marktleider in wand-, raam- en vloerproducten, maar biedt daarnaast alle artikelen aan die men in en om het huis kan gebruiken. Één van die artikelen zijn matrassen. Kwantum heeft meer dan 100 winkels door heel Nederland én België en is sinds 2014 onderdeel van de Homefashion Group (HFG). Hieronder lees je alles over Kwantum matrassen.

Materiaal van Kwantum matrassen

PolyetherKwantum biedt verschillende, maar niet alle soorten matrassen aan. Onderdelen van hun selectie zijn het polyether matras, binnenveringmatrassen met en zonder comfortzones.

Matrassen uit de hogere prijsklasse zijn niet te koop bij Kwantum. Daarnaast zijn er vouwmatrassen en rolmatrassen te koop. Deze zijn uitsluitend bedoeld als logeer- of campeermatras.

Waar is het te koop?

Met meer dan 100 winkels in zowel Nederland als België heeft Kwantum veel winkels. Kwantum claimt zelf dat er ‘altijd een Kwantum in de buurt zit’. Op de website staan de locaties van alle winkels in Nederland en België. Ook kan er via de webwinkel van de Kwantum veel besteld worden. Let hierbij op: niet alle producten kunnen verstuurd worden.

Prijzen van Kwantum matrassen

Het goedkoopste matras bij Kwantum kost 50 euro. Voor dit bedrag koopt u dan een SG30 polyethermatras. Het duurste matras scheelt niet veel in prijs en komt uit op 135 euro, een 7-comfortzone pocketvering matras. Hiermee richt Kwantum duidelijk op de lage prijsklasse in matrassen.Meubels Kwantum

Wat wordt er nog meer verkocht?

De matrassenverkoop is bij Kwantum eigenlijk meer bijzaak; hoofdzakelijk richt de meubelgigant zich op gordijnen, laminaat, huisdecoratie en verlichting, maar ook vloerkleden, behang en verf. Eigenlijk alles om uw huis mee in te richten en vorm te geven naar eigen smaak.

Bedbodems

Opvallend genoeg biedt Kwantum op het moment van schrijven geen bedbodems aan. Wel kunt u hier zaken als matrasbeschermers, kussenslopen, hoeslakens en dekbedden aanschaffen. Via de webshop kunnen klanten wel een zogeheten ‘bedbox’ kopen, iets dat lijkt op het onderstel van een bedspring.

Hoe zit het met garantie

De meeste matrassen bij Kwantum genieten een garantie van 1 jaar. Dit is vaak het geval bij matrassen van iets mindere kwaliteit, als bijvoorbeeld de polyethermatrassen, maar ook sommige pocketvering matrassen krijgen maar 1 jaar garantie.