• Een goed dekmatras kan het verschil maken

  Bent u ontevreden met het comfort van uw huidige matras? Of wilt u simpelweg uw bed een gemakkelijke en goedkope ‘upgrade’ geven? Dit kan door een dekmatras aan te schaffen. Deze schuift u simpelweg op uw bestaande matras. Dit zal de levensduur en het comfort van uw huidige matras aanzienlijk verbeteren.
  topperHet dekmatras

  Een goed dekmatras, ook wel eens topper genoemd, heeft een minimale dikte van zes centimeter. Dit is ongeveer net zo dik als een kampeermatras. Het komt dan ook nog wel eens (sporadisch) voor dat een dekmatras als kampeermatras wordt gebruikt. Er zijn allerlei materialen die erg geschikt zijn voor de productie van een dekmatras. Een dekmatras is een ideale manier om het comfort in je slaapkamer op een goedkope manier te verhogen.

  Het materiaal

  Een dekmatras, bestaat vaak uit een kern van High Resilience koudschuim. Andere materialen die gemaakt zijn van veerkrachtige grondstoffen en ook een duurzame bijdrage leveren aan het slaapcomfort zijn natuurlijk ook prima geschikt. Denk hierbij aan traagschuim, latex en het hoogwaardige Talalay Latex. Een dekmatras is een gemakkelijk een relatief goedkope manier om het comfort in de slaapkamer aanzienlijk op te schroeven. Ook kan het gebruikt worden om van twee matrassen één matras te maken.

  Hygiëne

  Koopt u een dekmatras uit hygiënische overwegingen? Zorg er in principe voor dat u iedere tien jaar uw matras vervangt, maar als tussenoplossing is een topper prima geschikt om uw matras schoner en nieuwer te doen aanvoelen. High Resilience koudschuim en Talalay Latex dekmatrassen zijn altijd een goede keuze als u veel zweet. Deze materialen hebben een open celstructuur en ademen daarom erg goed. Vaak voelen deze stoffen ook koud aan, wat ervoor zorgt dat u überhaupt minder gaat zweten. Bijkomend voordeel van een dekmatras is ook nog eens dat deze gemakkelijk te keren en te luchten is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *